Секс 

Як “вичислити” хорошого коханця?

В “народі” ходять чутки, що у хорошого коханця обов’язково буде великий ніс. Багато жінок попадаються на цю вудочку, і їх розчаруванню немає меж, коли в ліжку виявляється, що передбачуваний секс-гігант насправді звичайний рядовий трієчник в “статевому” питанні.

Інша помилка така: жінки часто плутають соціальний і сексуальний темперамент.

Приміром, палкому юнакові-весельчакові, який легко стає центром уваги і здатний розважати ораву друзів ночі безперервно, приписується такий же запал і витривалість в ліжку. А даремно! Звичайно, балагур і жартівник може бути сильним коханцем, але це зовсім не наслідок його веселої вдачі.

Від чого залежить сексуальний темперамент? Від багатьох чинників: це і рівень статевих гормонів, і будова мозку, і психосексуальний розвиток особистості, і те, наскільки рано людина усвідомлює свою потребу в плотській любові. Науці відомі три типи статевої конституції жінок і чоловіків : сильний, середній і слабкий.

Сексологи, для того, щоб з’ясувати силу темпераменту людини, в першу чергу роблять виміри його ноги. До речі, те ж саме можете зробити і ви.

Нескладне завдання

Отже, озбройтеся рулеткою і приступайте! На стегні намацайте горбок кістки, що трохи виступає, де стегнова кістка прикріпляється до тазового суглоба. Потім вимірюйте ногу від цього горбка до стопи. Потім з’ясуйте власний зріст і поділіть “зріст” на “довжину ноги”. Отримана цифра говорить про вашу статеву конституцію і по-науковому називається “Трохантерним індексом”. У жінок з сильним статевим темпераментом цей індекс дорівнює від 2,01 до 2,05, з середнім – від 1,97 до 2,00, і із слабким – від 1,88 до 1,96.

А тепер тим же самим способом виміряйте свого партнера. Тут цифри трохи відрізняються. У чоловіка з сильним темпераментом цей індекс дорівнює від 1,99 до 2,00, з середнім – від 1,92 до 1,98 і із слабким – від 1,85 до 1,91.

Як видно з цих нехитрих підрахунків, найсексуальніші і темпераментні люди, що чоловіки, що жінки, відносно коротконогі.

Правда, у цього методу підрахунку є істотний недолік: малознайомий партнер навряд чи захоче, щоб ви на першому побаченні вимірювали його пропорції. Якраз на цей випадок існує безліч інших способів.

Справжній мачо

Чоловіки з сильною сексуальністю найчастіше брюнети. Їх тіло покрите густою “шерстю”, а від пахової області до живота тягнеться “доріжка” з волосся; на грудях, руках і ногах теж щедра рослинність. Голиться такий джентльмен як мінімум двічі в добу: вранці і на ніч.

Щетина на обличчі чорна і жорстка. Високий рівень тестостерона (чоловічого статевого гормону) може призводити до раннього облисіння. Отже, якщо молода людина лиса, велика вірогідність, що перед вами сексуальний гігант. А в народі жартують: якщо лисина спереду, значить, мужик розумний, якщо на верхівці, значить, гуляє. А якщо і там, і там, значить, гуляє з розумом.

“Мачо” майже ніколи не відчуває проблем в ліжку. Якщо кохана такого “силача” має сильний темперамент, то вони складуть цілком гармонійну пару. Якщо ж подібному “самцеві” попадеться панночка із слабким темпераментом, то і йому, і їй можна тільки поспівчувати. Адже “мачо” здатний отримувати задоволення до 7 – 9 раз на добу, а для “слабкої” жінки норма складає раз на місяць або у кращому випадку один раз на тиждень.

Чоловік у розквіті сил

Представники середнього типу статевої конституції можуть бути як брюнетами, так і шатенами. Їх тіло покрите волоссям у меншій мірі, чим у “мачо”, проте “шерсть” обов’язково є присутньою в паховій області і на животі у вигляді вже згаданої “доріжки”. Також волохаті груди, руки і ноги. Цей чоловік зазвичай середнього або трохи вище середнього зросту. У нього довгий торс і короткуваті ноги, плечі широкі, мускулатура добре розвинена. Цей джентльмен здатний на сексуальні ексцеси до п’яти раз на добу. До речі, якщо в чоловіку тече кавказька кров, то вона додає йому сексуальної сили.

У “середняка” статевий потяг пробуджується в 12 -14 років, а перший сексуальний досвід він отримує десь в 13 – 15 років, тоді як “мачо” і того раніше – в 11 – 12. Невдачі при зайнятті коханням такий “представник виду” відчуває дуже рідко. З таким чоловіком буде щаслива власниця середнього типу темпераменту. Проте цей хлопець зможе знайти підхід і до інших типів жіночої сексуальності.

Юнак блідий…

Представники слабкої статевої конституції заполонили екрани телебачення. Їх видно одразу: шатени або блондини з густою шевелюрою, високого зросту, з довгими ногами і гладкими грудьми, з невеликим рельєфом м’язів. Щетина на обличчі м’яка і її небагато. При “найближчому розгляді” волосся на лобку рідке, пушкове, а та сама “доріжка” відсутня. Зверніть увагу на те, як часто він голиться. Якщо рідко, та ще й рушником, значить, видатних подвигів в ліжку від нього не чекайте.

Дозрівають “бліді юнаки” пізно: статевий потяг пробуджується в 15-17 років або навіть пізніше. На сексуальні подвиги не здатний, як би партнерка не старалася. Невдачі при статевому акті трапляються; нерідкі і сексуальні розлади.

Красень блондин хороший для платонічного кохання. І тільки представниця слабкого типу темпераменту набуде з ним гармонії, як у відомому анекдоті: “Доктор, у мене з дружиною повне взаєморозуміння в ліжку. Вона не хоче, а мені і не потрібно”! Батьківщина “млосних блондинів” – це Скандинавія, Фінляндія, Росія та всі холодні країни.

Роки минають…

Зазвичай після 30 років статева активність чоловіка знижується. Той, у кого спочатку низький потяг, тепер займається коханням 1 раз на тиждень або на місяць (а то і рідше). Людина з середнім типом темпераменту – щодня або кілька разів на тиждень. Ну, а “силач” може практично не втрачати свої здібності. Сексології відомий випадок, коли 76-річний дідусь “любив” свою дружину, що була молодша його на двадцять років, по сім разів на добу. Потім ця пані не витримала і прийшла до лікаря, щоб попросити пігулки від невгамовної енергії. Так що, милі пані, «краще» – ворог «хорошого».

Читайте схожі статті:

Leave a Comment